HTML

Ubuntu tippek blogja

Ubuntu-val kapcsolatos tapasztalatok, problémák orvoslása, tippek, trükkök, hasonlók. Jaunty, és attól felfelé...

Friss topikok

Hello world!

2010.03.04. 20:35 FenrirHUN

Üdv mindenki!

Nemsokára elkezdem feltölteni az eddig összegyűjtött anyagokat, kis formázás, kis szövegelés, és nyomás. A blog célja, hogy megosszam a - sokszor elég nehézkesen - megtalált megoldásokat Ubuntus problémákra, tippeket, trükköket, ötleteket osszak meg az Ubival kapcsolatban.

Mivel ezek évek alatt gyűltek össze, meg fogom jelölni mindig a címkéknél, hogy melyik verzióra vonatkozik (9.04 (Jaunty) a legrégebbi, amit használtam, előtte openSuse-om volt...), és azt is, ha felületspecifikus a bejegyzés (gnome-ot használok, próbáltam sima Ubuntut, kUbuntut, xUbuntut, lUbuntut, és nUbuntut).

Remélem a blog hasznára válik majd akár a "bajba jutott" felhasználótársaknak, akár csak a Linux után érdeklődőknek, az Ubuntu Community-nek, és hozzájárul a "szabadszoftver-szellemiség" terjedéséhez.

Üdv,

Fenrir

3 komment

Címkék: bemutatkozás

A bejegyzés trackback címe:

https://ubuntutippek.blog.hu/api/trackback/id/tr481809780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása